1-1 coaching

Ieder mens wil het liefst zelf richting geven aan zijn leven. Zijn talenten laten bloeien. In evenwicht zijn. Zichzelf tot uitdrukking brengen. Een hobby als baan. Een bijdrage leveren. Gelukkig zijn. Rust ervaren.

Soms ontbreekt er iets of staat er juist iets in de weg om te kiezen, te sturen of te groeien. Met individuele coaching onderzoeken we de patronen en drijfveren in jouw leven, brengen we in kaart wat jouw persoonlijke kracht is en hoe je deze het beste kan inzetten.

Voor wie?

Loop je rond met vragen en heb je sterk de behoefte om antwoorden te formuleren of inzicht te krijgen in wat je tegen houdt? Dan is coaching iets voor jou. Voorbeelden van vragen die in je hoofd kunnen rondzwerven zijn:

  • Wat wil ik?
  • Hoe kom ik terug in evenwicht?
  • Wat voor werk past bij mij?
  • Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?
  • Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Hoe?

Vanuit de overtuiging dat alle wijsheid in jou aanwezig is gaan we samen aan de slag. Door middel van een spiegel en helpende hand duiken we in jouw vraag, waarbij we werken aan het vergroten van jouw bewustzijn. Belemmerende gedachtes en ingesleten patronen worden zichtbaar. Het gewenste resultaat wordt bereikt door het ondernemen van actie, stappen zetten.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met als doel om jouw behoefte boven water te krijgen en om te kijken of het klikt. Vervolgens ontvang je een voorstel voor het aantal gesprekken en de bijbehorende investering. Een coachingstraject bestaat uit 5-8 gesprekken van 1,5 uur.


Contact opnemen? Klik hier!