Themabijeenkomst

Off-site, heidag of teammiddag op de planning? Kijkopeigenwijsheid verzorgt bijeenkomsten van 1 tot 8 uur, passend bij de behoefte van jouw team. Af en toe heb je als team een pauze moment nodig. Een moment om met elkaar te vertragen en uit te zoomen. Hoe gaat het met ons? Waar staan we nu? Wat willen we bereiken? Wat hebben we nodig?  Vanuit rust ontstaat ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan. Vaak gerelateerd aan een vooraf gesteld thema, zoals samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, visie, besluiten nemen of feedback.

Wij faciliteren graag dit gesprek, ongedwongen, scherp en professioneel.

 

Voor wie?

Voor alle soorten en maten teams. Wat wel helpt is dat we werken vanuit een gezamenlijke ja. Dat de deelnemers weten waarom ze daar die dag met elkaar samen komen en wat het doel is.

 

Hoe?

We beginnen met een vrijblijvend telefoongesprek met als doel om jullie behoefte boven water te krijgen en om te kijken of het klikt. Vervolgens ontvangen jullie een voorstel met de bijbehorende investering. Een themabijeenkomst is vaak een op zichzelf staand onderdeel van de ontwikkeling van het team. Om te voorkomen dat dit de plank misslaat, laten we dit aansluiten op lopende projecten of ontwikkeltrajecten. Kijkopeigenwijsheid levert maatwerk, hoe kan dat ook anders. Samen bekijken we wat past bij jullie team op dat moment.


Contact opnemen? Klik hier!