Krachtenanalyse

De krachtenanalyse is een unieke online vragenlijst voor jou en jouw directe omgeving. Het geeft in één oogopslag zicht op jouw kwaliteiten, waarden, passies en doel. Ofwel wat jij van nature goed kan, wie je in de basis bent en voor staat, wat jou energie geeft en wat je in het leven nastreeft.

En geeft in één beeld weer in hoeverre jij uiting geeft aan deze krachten. De krachtenanalyse bestaat uit open, waarderende vragen, gebaseerd op de stroming van Appreciative Inquiry. Doordat de vragenlijst zich focust op wat wel werkt (in plaats van wat er niet werkt) en uit open vragen bestaat, genereert het beantwoorden van de vragen al direct energie en zelfinzicht.

 

Voor wie?

De krachtenanalyse is ideaal voor loopbaan- en carrière vragen en geeft direct zicht op de elementen die van belang zijn voor jouw meest passende baan. Ook geeft het zicht hoe je in je huidige baan meer in balans en in jouw kracht aan het werk kunt zijn.

Loop je wel eens rond met onderstaande vragen en heb je sterk de behoefte om antwoorden te formuleren met behulp van je omgeving? Dan is de krachtenanalyse iets voor jou!

  • Welk doel streef ik na in het leven?
  • Waar sta ik voor?
  • Zet ik mijn kwaliteiten optimaal in?
  • Wat geeft mij energie?

 

Hoe?

Neem contact op met Kijkopeigenwijsheid, ik zoom in op jouw specifieke vraag. Vervolgens ontvang je een inlogcode waarmee jij en 5 mensen uit jouw omgeving online vragen beantwoorden die zicht geven op jouw kwaliteiten, waarden, passies en doel. Alle antwoorden worden verwerkt in een persoonlijk krachtenrapport die je binnen enkele weken na invullen ontvangt. In een gesprek nemen wij de tijd voor jouw krachtenrapport en kijken we wat dit betekent voor jouw specifieke vraag.

De krachtenanalyse® is ontwikkeld door Kim Szegedi. Kijkopeigenwijsheid heeft een samenwerkingsverband met Szegedi Coaching & Training. Voor meer informatie ga naar www.kimszegedi.nl of www.krachtenanalyse.nl


Contact opnemen? Klik hier!