Coaching voor ondernemers

Ondernemen is fantastisch, uitdagend, stoer en oh zo spannend. De onzekerheid, de mogelijkheden en de verantwoordelijkheid hebben soms een reflectiemoment nodig. Een moment waarbij wordt stil gestaan bij jou en je onderneming. Waar we de visie van de organisatie onder de loep nemen. Waar we jouw rol als ondernemer centraal stellen. Met als doel om (nog meer) te doen waar je goed in bent en je te realiseren waarom jouw organisatie op deze wereldbol bestaat.

 

Voor wie?

Voor startende en seniore ondernemers. Of je nou in de vooravond staat van jouw organisatie premiere of dat je na 10 jaar je afvraagt welke kant het op moet, voor beide biedt Kijkopeigenwijsheid een op maat gemaakt coachingstraject.

 

Hoe?

Vanuit de overtuiging dat alle wijsheid in jou aanwezig is gaan we samen aan de slag. Door middel van een spiegel en helpende hand duiken we in de fase van jouw en je organisatie, waarbij we werken aan het vergroten van jouw persoonlijke kracht en hoe deze het beste ingezet kan worden voor jouw bedrijf.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met als doel om jouw behoefte boven water te krijgen en om te kijken of het klikt. Vervolgens ontvang je een voorstel voor het aantal gesprekken en de bijbehorende investering. Een coachingstraject bestaat uit 5-8 gesprekken. Afhankelijk van jouw voorkeur zijn dat gesprekken van 1 uur of 1,5 uur, binnen of buiten.

 


Contact opnemen? Klik hier!